Serviceline
Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection

SC-Systemet: Nya signalomvandlare för icke-explosionsfarliga-områden

Avancerad teknik med hög kvalite

SC-Systemet erbjuder mer än en tillförlitlig processkommunikation
SC-Systemet erbjuder mer än en tillförlitlig processkommunikation

Hög långsiktig tillförlitlighet, maximalt skydd för personal och utrustning i kombination med en kompakt form - det är styrkan i det nya SC-Systemet. Med SC-Systemet presenterar Pepperl+Fuchs en ny serie signalomvandlare som förbättrar säkerheten. Det nya SC-Systemet är idealiskt för allmänna processer och erbjuder dig mer än en pålitlig processkommunikation.


Platsbesparande design

Få mer utrymme i apparatskåpet! Den kompakta formen av SC-Systemet gör det möjligt att använda skåpsutrymmet maximalt. Bredden är bara sex millimeter och höljet har en låg profil så att modulerna kan placeras i de täta utrymmena mellan kabelkanalerna och kräver mycket lite utrymme i apparatskåpet.


Användning i utökade temperaturområden

Större flexibilitet med utökat temperaturområde! På de toppmoderna kretskorten används inga elektrolytkondensatorer alls. Kondensatorer torkar ut vid hög omgivningstemperatur och får därav nedsatt kapacitet, därför har utvecklarna valt komponenter som inte utsätts för sådant åldrande. Dessutom leder den energisnåla designen till lägre självuppvärmning. De nya modulerna i SC-Systemet kan användas i ett brett temperaturområde från -25° C to +70 ° C.


Skyddar personal och utrustning

Njut utav maximal säkerhet! I många processer används AC-drivna enheter till exempel pumpar, motorer och fläktar. Sensorerna som är installerade inuti enheterna övervakar temperaturer, frekvenser eller vibrationer. Med en driftspänning upp till 300V och testspänning på 2,5 kVskyddar de galvansika isolerade signalomvandlarna personal och utrustning från skador orsakade av överspänningar


SC-Systemet kombinerar de mest kraftfulla funktionera av jämförbara enheter i en produktfamilj. Upptäck de nya signalomvandlarna och få allt du behöver veta på ett ögonblick!