Serviceline
Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection

Ny webbportal www.explosionprotection.com ger en snabb överblick på Explosion Protection Equipment

Pepperl+Fuchs introduces its comprehensive portfolio of equipment for distribution, control and signal transmission in hazardous areas in a compact overview

På den nya webbportalen  www.explosionprotection.com hittar du Pepperl+Fuchs omfattande portfölj av produkter för distribution, kontoll- och signalöverföring i riskområden. Webbsidans tydliga menystruktur gör att du snabbt hittar vad du behöver med bara några få klick. Portalen är indelad i sju produktgrupper med tillhörande underkategorier och när du klickar på en produkt visas en överblick med all viktig information du behöver.


Terminal+Junction Boxes

Det stora utbudet av Terminal- och Junction boxar i olika material, konfiguration samt olika typer av explosionsskydd gör det enkelt att hitta lösningar.


Control Units

För drift och övervakning av elektriska kretsar eller maskiner i explosionsfarliga områden. Finns i skyddstyper Ex e, Ex d, Ex tb.


Control Stations

Kontrollstationer är grunden för drift och övervakning av flera elektriska kretsar eller komplexa maskiner i explosionsfarliga områden.

Control+Distribution Panels

Kontroll- och distributionspaneler baserade på explosionstäta kapslingar kan innehålla flera olika typer av elektrisk utrustning eller moduler för processautomationer


Enclosures

Den explosionstäta kapslingen är grunden för lösningar i explosionsfarliga områden - från enkla lösningar till kontrollpaneler för stora applikationer och maskiner.


Disconnectors+Motor Starters

Lastbrytare och motorstarters som är baserade på beprövade Ex d kapslingar vilka säkerställer omkoppling av elektriska kretsar och motorer i farliga områden.


Signaling+Other Equipment

Här hittar du rätt utrustning till olika varnings- och övervakningssystem i en omfattande serie av signalering, jordning, och begränsande detektorer.


Dokumentation

Datablad, installations- och bruksanvisningar samt gällande certifikat till produkterna finns tillgängliga på den nya portalen.

Pepperl+Fuchs guidar dig till ett säkert och tillförlitligt explosionsskydd - från den ursprungliga designen, genom tillverkningsprocessen, och slutligen vidare till installationen i farliga miljöer.

Besök den nya portalen!