Serviceline
Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection

Kompakta 12.5mm barriärer och omvandlare för alla signaler

12.5 mm slim interface modules

Nu kan du överföra alla typer av signaler på mindre yta med våra kompakta 12.5mm moduler.
Vi kompletterar våran portfölj av kompakta moduler med temperaturomvandlare och Transmitter Power Supply med signalsplitterfunktion.
Följande moduler kompletterar portföljen av kompakta KC moduler och HIC moduler

 


Nya kompakta barriärer och signalomvandlare

 

Temperaturomvandlaren – tillgänglig nu

Temperature converter modules

Temperaturomvandlarna kan användas i så väl egensäkra applikationer som i säkert område. De omvandlar ingångssignalerna från temperaturgivare och termoelement på fältsidan till 0/4mA-20mA signaler på systemsidan. Enheterna linjäriserar ingångssignalen och gör den tillgänglig på utgångssidan med valabara strömegenskaper. Du kan också välja om modulen ska var aktiv eller passiv.

Transmitter power supply med signalsplitterfunktion – tillgänglig januari 2014

Transmitter power supply with signal splitter function Enheten kan strömförsörja både 2- och 3-tråds SMART transmittrar. Den kan också användas till en aktiv 2-tråds SMART transmitter. Den analoga insignalen överförs som ett isolerat strömvärde. Det medför att DCS och ESD kan kontrolleras parallellt med en fältenhet. Man behöver nu inte använda den dyra lösningen med två fältenheter. Signalsplittern är HART-transparant och det finns även specialversioner.

Kompletterar våra framgångsrika system

K-Systemet
K-systems modulerna monteras enkelt på våran Power Rail som är en standard 35mm DIN-skena med en ströminsats. Power Railen strömförsörjer modulerna och skickar summalarm från enskilda isolatorer, vilket reducerar kabeldragningen.

H-Systemet
H-systemet ansluter flera barriärer till ett DCS-specifikt bakplan. De förmonterade D-sub kontakterna möjliggör att använda system specifika kablage vilket  minskar risken för kabelfel och förenklar planering och dokumentation.